A Home You Can Ski Right Into


When Trent Tucker’s buddy advised he construct a trip home within the non-public group of Martis Camp, close to Truckee, Calif., simply north of Lake Tahoe, Mr. Tucker initially laughed it off.

He was busy in Tulsa, Okla., working Tucker Tennis Academy, a coaching facility for younger gamers that he based in 2001.

“I used to be like, ‘Man, that’s so far-off, and I don’t even know Lake Tahoe,’” stated Mr. Tucker, 45, who beforehand performed tennis professionally. “I used to be at all times joking with him and saying, ‘You’re loopy.’”

Mr. Tucker was additionally conscious that Martis Camp was notably in style with skiers, due to a ski elevate that delivers residents up the again of the Northstar California resort, but he and his fiancée — now his spouse, Chelsea Tucker, 34 — had tried snowboarding solely a few instances.

However when he lastly visited Martis Camp, he was awe-struck by the realm’s rugged pure magnificence and up to date structure, in addition to its four-season enchantment. Immediately his buddy’s thought didn’t appear so loopy.

“After visiting a handful of instances, I noticed this place is basically particular,” he stated.

In 2013, he paid about $1.1 million for a steeply sloped, 1.4-acre lot of boulders and Jeffrey pine and white fir timber, a couple of hundred yards from the Martis Camp ski elevate. Then, in the hunt for an architect, he visited Greg Faulkner, of Faulkner Architects.

“I used to be this loopy man who didn’t know something about structure, who walked in with a thousand torn-out journal images and Pinterest photos,” Mr. Tucker stated. “I stated, ‘Greg, I’m going to be just like the tennis consumer I want I had,’” which means that he deliberate to be actively engaged within the design course of and study all the pieces he may, whilst he gave Mr. Faulkner full inventive management.

The Tuckers additionally determined to have their marriage ceremony in Martis Camp in September 2014, and commenced making common visits, usually with Ms. Tucker’s mother and father, to trip and attend design conferences. Mr. Faulkner set about designing a 7,833-square-foot home that seems to develop out of the hillside — starting from a slope that runs beside the Tuckers’ property for skiers returning house from Northstar — as a low-slung composition of thick concrete partitions and plate-steel roofs.

“The home is organized alongside a slender slot of entry that mirrors that ski run and connects independently developed zones inside the home: a public realm, a bed room zone for visitors and a grasp zone above,” Mr. Faulkner stated.

The design additionally permits the Tuckers to ski instantly into and out of the house.

The first dwelling area welcomes skiers with a big, concrete-walled outside terrace that flows right into a tall front room by means of 17-foot, floor-to-ceiling, motorized sliding-glass doorways. That room extends to an expansive, open kitchen, which ends with extra glass sliders opening to a different coated terrace.

On the alternative aspect of an extended central staircase is a sleeping wing with three bedrooms. The master bedroom is upstairs, and the storage and entrance from the road are on the decrease stage.

The muscular design hunkers down within the earth to guard the construction from heavy snow masses, falling branches and forest fires, whereas insulating it from the chilly. In hotter months, the numerous glass sliders open up for seamless indoor-outdoor dwelling and cooling breezes.

To place the emphasis on the views outdoors, the fabric palette is intentionally minimal: uncovered concrete, flamed basalt flooring meant to replicate the realm’s volcanic geology and reclaimed walnut paneling.



Supply hyperlink Actual Property

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*